Şehit Ahmet Yetiş İlkokulu

Vizyon: Bilimsel çalışmalardan, sanat ve sportif faaliyetlere kadar uzanan geniş bir alanda özgün araştırmaları, buluşları, projeleri, beceri tabanlı uygulamaları ve farkındalık eğitimleri gibi öğrenci odaklı hizmeti esas alan, geleceği sorgulayıp, yaşama güvenle bakan, şeffaf bir eğitim birimi olmak.

Misyon: Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş; bilimsel yöntemler ışığında, milli ve ahlaki değerlere bağlı, evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgüven ve girişimci nitelikleri taşıyan bireylerin yetiştirilmesi amacıyla gerekli eğitim ortamlarının oluşturulmasını sağlamayı görev edinmiştir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: SERVİS VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitahmetyetis.meb.k12.tr

Adres - MALAZGİRT MAH. 953 CAD. ŞEHIT AHMET YETIŞ ILKOKULU BLOK NO 5 ÇANKAYA / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - MALAZGİRT MAHALLESİ 953.CAD NO:5 DİKMEN ÇANKAYA ANKARA

Ulaşım ULUS 100. YIL ÇARŞISI ÖNÜNDEN HAREKET EDEN 183 VE 187 NOLU EGO OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 KM