Gain - Proje Tanıtımı

19.01.2023 76

Kültür, insan hayatındaki en önemli etki olmuştur. Dünya üzerinde farklı fikirlere, inançlara, göreneklere, giysilere, yiyeceklere, danslara veya oyunlara sahip birçok millet, toplum olmuştur. Bu proje ile yeni arkadaşlar edinerek milletlerin kültürlerini öğrenmeyi hedefliyoruz. Yeni kültürler ve insanlar kazanacağız. Kültürümüzün çeşitli yönlerini tanıtacağız.

19-01-2023

Bu proje sayesinde, bu beklenen sonuçları aşağıda görmek istiyoruz.

-Öğrenciler akranları ile kültürel etkileşimde bulunabileceklerdir.
-Öğrenciler İngilizce iletişim kurabilecekler. İngilizcelerini geliştirecekler.
-Öğrenciler birlikte çalışabilecek ve işbirlikçi becerilerini geliştirebileceklerdir.
-Öğrenciler kültürel farklılıklar veya benzerlikler konusunda farkındalık sahibi olacaklardır.
 -Öğrenciler kendi kültürlerinin çeşitli yönlerini tanıtma fırsatı bulacaklardır.
-Öğrenciler yeni arkadaşlar edinecekler, daha sosyal olacaklar.
-Öğrenciler teknolojiyi aktif olarak kullanmayı öğrenecekler. Dijital becerilerini geliştirecekler.
-Aktif öğrenme ile öğrenciler eğlenecek.
-Öğrenciler 21. yüzyıl becerilerini, yabancı dil ve iletişim becerilerini geliştireceklerdir.